Strategie inteligentă la Ministerul Sănătăţii. Ca să profităm de hărnicia chinezilor, care construiesc două spitale speciale pentru epidemia de coronavirus, România a declarat oficial că şi în ţara noastră este epidemie, după care au contactat autorităţile chineze, să vină să ne facă şi nouă un spital cât mai rapid.spital_coronavirus_china.jpg

“Ca să-i convingem pe chinezi că e vina lor, am prins 2-3 vânzători din Dragon, pe care i-am ţinut 3 ore cu picioarele în apă rece şi în curent şi i-am filmat când strănutau şi le curgeau mucii”, dezvăluie Cătălin B, funcţionar. Cei din Ministerul Sănătăţii au anunţat Ambasada Chinei că avem 174.000 de bolnavi: “Ce faceţi, bă, inconştienţilor? Ne îmbolnăviţi şi ne lăsaţi aşa? Construiţi dracului un spital, nu vă e ruşine?”.

“Le-am spus chinezilor că nu trebuie să se grăbească. Nu avem nevoie de spital în 10 zile, cum îl construiesc ei. Noi suntem mulţumiţi şi dacă ni-l fac în 6 luni, şi să aibă măcar 200 de paturi, nu 1000. Noi, nefiind în stare nici să facem curăţenie într-un spital, evident că nu putem fi pretenţioşi”, a declarat Ministrul Sănătăţii. Ministrul susţine că putem sta liniştiţi: studiile de fezabilitate pentru spital vor fi făcute de români, după ce termină chinezii de construit spitalul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 28.01.2020 18:35 Social

National Cinematografic