România a declarat epidemie de coronavirus, că poate ne fac şi nouă chinezii un spital

Strategie inteligentă la Ministerul Sănătăţii. Ca să profităm de hărnicia chinezilor, care construiesc două spitale speciale pentru epidemia de coronavirus, România a declarat oficial că şi în ţara noastră este epidemie, după care au contactat autorităţile chineze, să vină să ne facă şi nouă un spital cât mai rapid.

“Ca să-i convingem pe chinezi că e vina lor, am prins 2-3 vânzători din Dragon, pe care i-am ţinut 3 ore cu picioarele în apă rece şi în curent şi i-am filmat când strănutau şi le curgeau mucii”, dezvăluie Cătălin B, funcţionar. Cei din Ministerul Sănătăţii au anunţat Ambasada Chinei că avem 174.000 de bolnavi: “Ce faceţi, bă, inconştienţilor? Ne îmbolnăviţi şi ne lăsaţi aşa? Construiţi dracului un spital, nu vă e ruşine?”.

“Le-am spus chinezilor că nu trebuie să se grăbească. Nu avem nevoie de spital în 10 zile, cum îl construiesc ei. Noi suntem mulţumiţi şi dacă ni-l fac în 6 luni, şi să aibă măcar 200 de paturi, nu 1000. Noi, nefiind în stare nici să facem curăţenie într-un spital, evident că nu putem fi pretenţioşi”, a declarat Ministrul Sănătăţii. Ministrul susţine că putem sta liniştiţi: studiile de fezabilitate pentru spital vor fi făcute de români, după ce termină chinezii de construit spitalul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2020 16:35
Citește mai mult despre: spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult