România a fost debranșată azi de la primăvară, că n-a mai plătit factura

Vremea s-a răcit brusc astăzi în toată țara, după ce robinetul cu primăvară a fost închis, pe fondul neplății facturilor de către țara noastră. Întârzierile provocate de adoptarea bugetului au dus la câteva somații de plată, după care furnizorul de primăvară a închis complet soarele și a băgat frig și zăpadă: ”Nu putem sta după România să plătească. Alte țări cum pot să achite?”, susține principalul furnizor de vreme bună.

”Se găsesc bani pentru toate aberațiile, dar pentru primăvară dintr-o dată nu ne mai permitem? Nu este normal!”, susține Mioara Papuc, din București, indignată că în România ninge iar din cauza neglijenței autorităților. Guvernanții promit vă se vor face eforturi să plătim măcar câteva facturi din urmă, ca să putem reveni săptămâna viitoare la temperaturi de 10-12 grade, cu toate că în mod normal ar trebui să trecem de 15.

Ce i-a înfuriat pe români este că cei din sectorul bugetar știau că facturile la primăvară sunt neplătite și că vine iar frigul, așa că și-au anulat multe ieșiri în aer liber, așa că tot cei din sectorul privat au rămas și cu banii luați și cu frigul în oase. Aceștia s-au mobilizat pe Facebook și au organizat o chetă, să pună fiecare câte 10 lei ca să plătim câteva facturi, să nu ne trezim cu zăpadă și de Paști.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 martie 2021 13:39
Citește mai mult despre: factură frig primăvară zăpadă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult