România acceptă căsătoriile gay, dacă au o femeie care să-i întrebe cât mai stau la bere

Compromis la Bruxelles. România va recunoaște căsătoriile gay, dar în anumite condiții. Absolut toate cuplurile gay de bărbați trebuie să dispună de o femeie heterosexuală care să-i întrebe cât mai stau la bere atunci când bărbații ies în oraș. În lipsa unei astfel de femei, căsătoria este nulă, contravine total obiceiurilor noastre strămoșești, care spun că bărbații care ies în oraș trebuie ținuți din scurt.

Bărbații sunt indignați de această lege și spun că le sunt călcate în picioare drepturile: ”De ce credeți că am devenit homosexuali? Acum ne băgați iar femei pe gât? Asta e dictatură!”, spune Leopold din Cluj, bărbat căsătorit cu un alt bărbat.

Femeia trebuie să-i sune invariabil pe cei doi bărbați, de fiecare dată când ies, dar și să comenteze: ”Cum adică, iar ieșiți? Dar ați fost la bere și ieri”, și să fie cât mai arțăgoasă.

România riscă sancțiuni dacă menține această lege și deja mai multe femei din Bruxelles au început să-l sune pe ministrul de externe Aurescu, să-l întrebe insistent: ”Mai dureaza mult? Când ai de gând să faci ce trebuie?”, spre disperarea bietului om.

Scris de Ionut
15 septembrie 2021 16:34
Citește mai mult despre: căsătorie gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult