România, cel mai popular escape room din lume. Până acum au scăpat 5 milioane de jucători

Găsește indiciile și ieși! Acestea sunt regulile celui mai popular joc de tip escape-room, numit România. În trecut era extrem de îndrăgit în segmentul rural, grupa de vârstă 25-40, cu peste 3 milioane de căpșunari scăpați, dar jocul începe să penetreze serios segmentul urban, în ultimii 5 ani peste 20.000 de medici evadând din România.

”Pentru românii mai inteligenți e un joc destul de facil. Imediat te prinzi de indicii. E suficient să mergi o singură dată la ANAF, la Poștă, cu trenul sau la un spital. Începi să fii plimbat, f**ut cu dead-enduri și așa îți dai seama”, explică Decebal Popescu, specialist escape room.

Jocul e cea mai mare plăcere a generației 20-30 ani. Ei sunt îndrăgostiți de acest joc și pleacă des în city-tripuri de weekend, din care la un moment dat nu se mai întorc pentru că au găsit indiciul: România e o mizerie. Fanii înrăiți se întâlnesc deseori în fața Guvernului sau în fața Parlamentului, unde își povestesc unii altora impresii despre acest joc, sau își oferă indicii pe care le-au găsit pe cont propriu pe grupurile de Facebook dedicate jocului.

În ultimul timp, celor cu inteligență mai redusă le e imposibil să găsească indiciile, mai ales că sunt momiți cu diverse promisiuni false din partea PSD, care îi fac să rămână, dar până și cei mai proști se vor prinde la un moment dat, numai că probabil până atunci UE va închide jocul.

Scris de Ionut
13 martie 2018 07:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult