România contraatacă. Adi Minune s-a aruncat dezbrăcat din Turnul din Pisa

Drept cine ne luaţi, occidentalilor? După ce în timpul filmărilor la o reclamă la ciocolată ROM un pitic s-a aruncat complet gol din Turnul Chindiei într-o găleată, iată că românii nu stau cu mâinile-n sân, ci le dau replica parşivilor europeni.

Piticul Adrian Minune a fost trimis la Pisa şi s-a aruncat din celebrul turn înclinat, complet gol, doar cu un microfon în mână, ca să le arate occidentalilor că şi noi ne putem bate joc de monumentele lor, dacă vrem. 

Martorii de lângă Turnul din Pisa povestesc scena: “Piticul avea un acordeon. L-a pus jos, s-a dezbrăcat şi s-a aruncat. După ce-a aterizat, au sărit alţi români de la o terasă, dar în loc să-i acorde primul ajutor, i-au lipit nişte bani pe frunte. După asta, au scrijelit cu un cui “Mândru că sunt român” pe turn şi au fugit, lăsând neachitată nota de la terasă”, spune Pietro di Cebalo, din Pisa.

Primarul din Târgovişte spune că străinii să se înveţe minte să ne mai batjocorească valorile: “Noi n-avem nimic împotrivă să se arunce pitici de pe Turnul Chindiei, dar piticul din reclamă a sărit într-o găleată fără sigla PSD, ori asta este inacceptabil”, a declarat primarul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 iunie 2017 19:37
Citește mai mult despre: adi minune Pisa turn

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult