România cumpără 32 de avioane F16 ca să le bage pe Uber, să mai facă un ban

Mii de români urmează să primească cât de curând un mesaj cu ”Sant an fata pe avari” din partea piloților noii flote de avioane de vânătoare F16, pe care România le-a achiziționat din Norvegia. Avioanele, care au o vechime de peste 40 de ani, au fost totuși acceptate de Uber pentru că ating viteza sunetului și pot fi incluse într-o ofertă super premium pentru distanțe medii și lungi.

Una din opțiunile programului Uber F16 este că pasagerul poate solicita nu să achite cash la o dată ulterioară, ci și să lanseze o bombă JDAM de 250 kg peste locuința unui dușman. Avioanele F16 vor fi folosite de MApN în colaborare cu Uber doar în perioadele de surge și doar pe distanțe de maxim 450 km, ca să nu fie nevoie de realimentare în aer.

Regulile la Uber-F16 sunt simple, spun piloții. N-ai voie să deschizi geamul, te abții pe cât posibil să vomiți în cască și după virajele mai strânse faci un semn șoferului dacă ai făcut pe tine. Locul de întâlnire trebuie să aibă cel puțin 1800 m în linie dreaptă și trebuie să vii cu scara de acasă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 decembrie 2021 16:46
Citește mai mult despre: avioane F16 uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult