Problemele economice ale României par să nu se mai termine. Recent, economia a mai primit o lovitură după ce la Ruse s-a deschis o nouă spălătorie auto, investiție ce a fost suficient de mare pentru ca Bulgaria să treacă înaintea noastră la PIB și să nu mai fie ultima țară din Europa. România a deținut luni de zile penultimul loc după ce în Piața Obor se deschisese o gheretă care încărca brichete dar făcea și dubluri de chei. 

spalatorie bulgaria.jpg

Topul economic al ultimelor țări din UE este însă destul de fragil, pentru că în Giurgiu există un faianțar care face lucrări atât în România cât și în Bulgaria, alterând balanța comercială. Sceptrul pentru cea mai săracă țară a UE va fi recepționat în decursul zilei de marți, la București, de către o delegație oficială formată din Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, președintele Consiliului Județean Ilfov și președintele Camerei de Comerț și Industrie. 

Consiliul Economic și Social s-a reunit de urgență pentru găsirea de soluții în vederea stopări declinului și a decalajului față de țările sărace și a propus o serie de măsuri cum ar fi mărirea pensiilor generalilor de armată, mărirea ajutoarelor sociale pentru categoriile defavorizate și gratuități pentru elevi și studenți. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 22.11.2016 15:08 Social

National Cinematografic