România, din nou pe ultimul loc în Europa la PIB după ce în Bulgaria s-a deschis o spălătorie auto

Problemele economice ale României par să nu se mai termine. Recent, economia a mai primit o lovitură după ce la Ruse s-a deschis o nouă spălătorie auto, investiție ce a fost suficient de mare pentru ca Bulgaria să treacă înaintea noastră la PIB și să nu mai fie ultima țară din Europa. România a deținut luni de zile penultimul loc după ce în Piața Obor se deschisese o gheretă care încărca brichete dar făcea și dubluri de chei.

Topul economic al ultimelor țări din UE este însă destul de fragil, pentru că în Giurgiu există un faianțar care face lucrări atât în România cât și în Bulgaria, alterând balanța comercială. Sceptrul pentru cea mai săracă țară a UE va fi recepționat în decursul zilei de marți, la București, de către o delegație oficială formată din Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, președintele Consiliului Județean Ilfov și președintele Camerei de Comerț și Industrie.

Consiliul Economic și Social s-a reunit de urgență pentru găsirea de soluții în vederea stopări declinului și a decalajului față de țările sărace și a propus o serie de măsuri cum ar fi mărirea pensiilor generalilor de armată, mărirea ajutoarelor sociale pentru categoriile defavorizate și gratuități pentru elevi și studenți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult