România închide toate autostrăzile până când șoferii învață să le folosească

Conform noului plan de redresare pe șosea aprobat de Comisia Europeană și implementat de Ministerul Transporturilor, România va trebui să închidă autostrăzile existente și să reducă viteza pe drumurile naționale la 50 de kilometri la oră. Toate acestea până când șoferii din România vor învăța să folosească șoseaua în mod civilizat să nu se mai lovească unul de altul.

„Este evident că orice cimpanzeu care poate învârti de volan se crede un șofer foarte bun și urlă la ceilalți că nu știu să conducă. Realitatea din teren ne arată că nu avem vreun român campion la condus mașina, deși avem campioni la orice fel de sport, de la afaceri cu bitcoin la tenis de câmp. Trebuie să reluăm de la zero educația în acest domeniu, accidentele de pe străzi arată că românii nu știu să conducă”, a explicat un oficial al Ministerului Transporturilor.

Autostrăzile vor fi redeschise doar dacă se îndeplinesc anumite condiții extrem de drastice, una dintre ele fiind reducerea accidentelor rutiere până ajungem sub media Uniunii Europene. Altă condiție este să pleznim peste gură cu șlapul orice român care zice „avem accidente că nu avem autostrăzi” până învață că atunci când ești super-prost cel mai indicat lucru e să taci din gură.

16 iulie 2021 12:50
Citește mai mult despre: autostrada soferi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult