Guvernul anunţă încă o măsură dură în sprijinul companiilor de taximetrie! Printr-o ordonanţă strecurată pe sub masă în această dimineaţă, Ministerul Transporturilor a interzis toate activităţile extraterestre pe teritoriul României, astfel încât singurii care mai au voie să răpească oameni şi să experimenteze pe ei rămân taximetriştii.

alien_vs_taximetrist.jpg
"E un abuz intergalactic! În primul rând, noi ne-am plătit întotdeauna toate impozitele. În al doilea rând, răpirile noastre au fost mereu executate în condiţii de maximă siguranţă şi igienă, nimeni nu s-a plâns vreodată că a fost ocolit degeaba sau că i-am extras mai multe fluide corporale decât trebuia", spune Blorg Zorgolax, căpitan de farfurie zburătoare.

"Personal, prefer să fiu teleportat şi disecat de o civilizaţie superioară, care nu fumează şi nu ascultă manele", spune Aurel, victimă a răpirilor. "Aia e, ne întoarcem în anii 90, când Dosarele X erau doar un vis frumos."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 12.06.2019 15:38 Social

National Cinematografic