România intră în Schengen: Ministrul Lalelelor din Olanda a demisionat

Faptul că România a oprit la graniţă mai multe transporturi de lalele din Olanda pentru analize început să dea rezultate. Ministrul olandez al lalelelor, Joon van Floretteijl, şi-a anunţat demisia din funcţie: „M-am sfătuit aseară cu Ministrul Saboţilor din Lemn şi se pare că am hotărât să-mi dau demisia. El aşa zice, eu nu mai ştiu, fiindcă eram acasă la Ministrul Canabisului.”

Ministrul demisionar a explicat că nu e nimic în neregulă cu lalelele aduse din Olanda, ci cu românii agresivi: „Nu vă luaţi după români, că ei când povestesc ceva le mai şi înfloresc. Adevărul este că noi am trimis paisprezece TIR-uri cu nişte lalele albe superbe, dar în România au ajuns cu lalelele bătute. E clar că cineva le bate pe drum.”

De cealaltă parte, autorităţile române susţin în continuare că bulbii de lalele aduşi din Olanda sunt contaminaţi cu o bacterie necunoscută, care are un efect ciudat asupra plantelor: oricum ar fi plantate, tot cannabis răsare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
22 septembrie 2011 11:09

Alte articole

Vezi mai mult