România investighează originea COVID! O babă îl va întreba „Al cui eşti, maică?”

România e hotărâtă să devină din nou relevantă pe plan mondial! Ţara noastră i-a uimit azi pe experţii în sănătate publică, anunţând că va prelua frâiele anchetei privind originea COVID.

Soluţia românească la acest mister e pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Tanti Frosa, o femeie de 82 de ani din comuna giurgiuveană Corcoduşu de Jos, va fi trimisă la Wuhan pentru a-l întreba pe coronavirus „Al cui eşti, maică?”.

Până şi OMS, autoritatea în materie de găsit originea bolilor, recunoaşte că nu s-a gândit la această metodă, deşi şeful organizaţiei nu e străin de ea. „Când am făcut Medicina la Iaşi în anii 80, nu puteam să ies din cămin să-mi iau o legătură de mărar fără să mă întrebe o mămăiţă al cui sunt. Nu ştiu cum făceau, ce puteri hipnotice aveau, da’ recitam ca la comandă: sunt Tedros al lu’ Ahmed al lu’ Alimayu al lu’ coana Kamali aia surdă din deal din Etiopia”, povesteşte Tedros Adhanom, directorul OMS.

Tanti Frosa asigură comunitatea internaţională că va afla nu doar de unde vine COVID-19, ci şi dacă mai are fraţi, câtă ţuică a făcut taică-său astă toamnă şi mai ales când are de gând să se însoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 iunie 2021 15:43
Citește mai mult despre: al cui esti maica covid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult