România Liberă, desemnat al 12-lea an consecutiv cel mai bun ziar pentru zugrăvit

În cadrul galei anuale a muncitorilor în Construcții, Gresie, Faianță și Zugrăveli, care anul acesta s-a ținut online, cotidianul România Liberă a câștigat pentru a 12 oară prestigiosul trofeu. Membrii juriului au apreciat suprafața mare de acoperire, calitatea hârtiei precum și capacitatea de refolosire.

„Îți dorești de la un ziar să fie tipărit cu cerneală de calitate, care nu lasă urme odată ce pui ziarul pe jos, să acoperi parchetul sau gresia, sau când îl folosești pentru a acoperi alte suprafețe în timpul operațiunii de zugrăvire. Hârtia este absorbantă, ceea ce permite folosirea acestuia și în timpul mesei de prânz, pentru cei care mănâncă cu multe sosuri”, a declarat nea Mitică Grigore, vicepreședintele Academiei Românești de Zugrăvit.

Premiul a fost primit cu modestie de către unul din editorialiștii ziarului, care a mulțumit breslei pentru că este printre singurele care mai sprijină financiar presa de calitate. „Fără voi am fi ajuns ca Jurnalul Național sau Evenimentul Zilei, niște ziare mici care trebuie acum să concureze cu pliantele Kaufland sau Lidl în ligile inferioare, categoria hârtie de șters la cur”, a precizat editorialistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 iulie 2020 07:07
Citește mai mult despre: presa

Alte articole

Vezi mai mult