România nu mai are bani să cumpere cobai

Vaccinul împotriva gripei porcine produs în România nu a fost testat pe copii. Cred că normal ar fi fost ca vaccinul administrat copiilor să fie testat înainte pe pui de cobai. Cît priveşte administrarea vaccinului la bătrîni, e ca ruleta rusească, vaccinul neputînd să fie testat pe cobai bătrîni, din simplul motiv că aceştia nu există.


De mai multă vreme cercetărtorii de la Institutul Cantacuzino au tras un semnal de alarmă referitor la creşterea demografică a şoarecilor. Cu gîndul la faptul că niciunul dintre ei nu ajunge să îmbătrînească şi să se bucure de copii, refuză să se mai înmulţească. Mai mulţi sexologi spun că ar fi vorba de o problemă mentală, psihică, ţinînd cont de faptul că pînă nu de mult, şoarecii se înmulţeau ca iepurii.

Marina Pana, medic primar microbiolog la Cantacuzino, ne-a declarat: „Pe piaţa neagră preţul puilor de şoareci a explodat pur şi simplu. Apoi, mai sînt şi tot felul de ONG-uri care vor să oprească experimentele făcute pe puii de şoareci.”

Încercînd să înţelegem ce ar fi de făcut, am sunat-o pe Roxana Mischianu, medic primar psihiatru-sexolog. Dînsa ne-a declarat: “Într-adevăr, şoricioaicele refuză să mai procreeze. În acest moment ne confruntăm cu un număr foarte mare de coitus intreruptus, cu o explozie a practicării sexului oral şi a masturbării. Cea mai răspîndită metodă contraceptivă printre ei este metoda calendarului. Am încercat să le legăm picioruşele din faţă, le-am confiscat calendarele, le-am împărţit prezervative găurite, însă rezultatele întîrzie să apară…”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Mihai
12 noiembrie 2009 09:21
Citește mai mult despre: cobai gripa porcina vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult