Evenimentele politice interne din ultima vreme nu au trecut neobservate la Bruxelles, acolo unde oficialii europeni privesc cu maximă atenție desfășurarea acestora. În cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului European, Jean-Claude Juncker a avut o intervenție specială în care a atras atenția României că n-are tupeu să sară.

jean-claude-junker-n-aveti-tupeu-sa-sariti.jpg

„Vreau să vă zic, și nu e prima oară când o fac, că am simțit tot timpul o legătură afectivă cu România. Practic, eu sunt prietenul României și știu ce posibilități enorme are în acest domeniu. Zic că n-are tupeu dacă nu sare în prăpastia asta pe care și-au săpat-o singuri, noi toți am făcut-o la vremea noastră, de-aia și suntem unde suntem”, a spus Junker. 

Premierul României, Viorica Dăncilă, a răspuns imediat afirmațiilor președintelui Comisiei Europene că ea nu e proastă și nu se aruncă, dar Junker a comentat „paaak pak pak pak boc boc cotcocodaaac”. Dăncilă l-a reclamat pe Junker la CNCD și acesta a fost amendat imediat cu 20.000 de lei că a făcut-o găină și cu 10.000 de lei pe Angela Merkel, că nu a avut nicio reacție. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 05.07.2018 17:23 Social

National Cinematografic