România, pe primul loc în lume la țări în formă de pește

Țara noastră continuă să fie lider planetar la țări care au forma unui pește. România conduce detașat topul și acesta e și principalul motiv pentru care țara noastră cere insistent unirea cu Basarabia. După unire, peștele ar primi înotătoarea dorsală și ar părea că înoată pe harta politică a lumii.

Nicio altă țară europeană nu se poate mândri cu o formă de pește. Grecia, de exemplu, arată ca o diaree într-un WC de benzinărie. Singura țară care pretinde că ar concura cu noi la forma de pește este Ungaria, care ar semăna cu un file de novac ieftin din Carrefour, dar e discutabil.

Pe plan mondial, multe alte țări ne invidiază pentru forma noastră superbă de cărășel. Afghanistanul are forma unui tocător de lemn, Australia are forma cușmei lui Mihai Viteazul, iar Spania are forma județului Vâlcea, lucru cu care spaniolii se mândresc.

Sigur, se poate și mai rău. Chile are forma unui cârnat de Pleșcoi atârnat de Ecuator, Irak are formă de butt-plug și India are formă de dildo anal. Singura țară cu care România se compară la frumusețe este Croația, care arată ca un dragon zburător care scuipă flăcări spre Italia, motiv pentru care nici n-a fost primită în UE foarte mult timp.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 aprilie 2021 13:15
Citește mai mult despre: pește România top

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult