Nu e așa simplu! Înainte să primească fondurile de la Uniunea Europeană, România a fost obligată să semneze o hârtie, în care promite că nu va cheltui banii pe băutură și țigări. România n-are voie nici să achite datoriile pe care le are la birturi și nici să ajute cu bani bețivii săraci din familie.betivi_afara_fumat_inauntru.jpg

România nu doar că a semnat hârtia, dar s-a și lăudat că s-a lăsat de fumat și că de băut bea doar la ocazii, chestii care evident că sunt niște minciuni ordinare.

Surse de la Bruxelles spun că manțogarii din delegația bulgară ar fi sugerat oficialilor europeni să pună România să jure cu mâna pe Evanghelie, dar România s-a opus, spunând că nici chiar așa: ”Nu e nevoie, noi ne respectăm cuvântul dat”, semn că banii sunt ca și cheltuiți pe coniac.

Rușinea a continuat, pentru că europenii au pus România să jure că nu va da nici comandă de haine pe site-ul Gucci și nici nu-și va lua excursii sau vacanțe de toți banii, moment în care Iohannis a bătut cu pumnul în masă și a amenințat că scoate România din UE.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 23.07.2020 15:34 Social

National Cinematografic