România, pusă să semneze că nu-şi va lua băutură și țigări de ăia 80 miliarde de la UE

Nu e așa simplu! Înainte să primească fondurile de la Uniunea Europeană, România a fost obligată să semneze o hârtie, în care promite că nu va cheltui banii pe băutură și țigări. România n-are voie nici să achite datoriile pe care le are la birturi și nici să ajute cu bani bețivii săraci din familie.

România nu doar că a semnat hârtia, dar s-a și lăudat că s-a lăsat de fumat și că de băut bea doar la ocazii, chestii care evident că sunt niște minciuni ordinare.

Surse de la Bruxelles spun că manțogarii din delegația bulgară ar fi sugerat oficialilor europeni să pună România să jure cu mâna pe Evanghelie, dar România s-a opus, spunând că nici chiar așa: ”Nu e nevoie, noi ne respectăm cuvântul dat”, semn că banii sunt ca și cheltuiți pe coniac.

Rușinea a continuat, pentru că europenii au pus România să jure că nu va da nici comandă de haine pe site-ul Gucci și nici nu-și va lua excursii sau vacanțe de toți banii, moment în care Iohannis a bătut cu pumnul în masă și a amenințat că scoate România din UE.

Scris de TNR
23 iulie 2020 13:07
Citește mai mult despre: bautura

Alte articole

Vezi mai mult