România, rămasă fără internet aseară după ce Ungaria a schimbat parola la wifi

Timp de câteva minute, haosul a domnit în întreaga ţară! În cursul serii de ieri, Internetul a fost indisponibil pe tot teritoriul României după ce vecinii de la care se pare că furăm net, ungurii, şi-au schimbat parola de wifi.

Din fericire, hackerii brigăzii de reacţie rapidă a STS au desluşit imediat parola nouă, reuşind să restabilească accesul la reţea.

„A fost o schimbare de rutină, din MueTrianon21 în LoveErdely@999. Nu cred că s-au prins, altfel foloseau acum o parolă mai complicată”, consideră Marcel din Râmnicu Vâlcea, informaticianul care a spart codul routerului vecinilor, situat în localitatea Debrecen, foarte aproape de graniţă.

„Doamne, ce bine că s-a rezolvat! Înnebuneam dacă stăteam zece minute fără TikTok”, a comentat preşedintele Klaus Iohannis, care recunoaşte că nutreşte gândul să treacă în legalitate. „Ne gândim serios să branşăm România la internet cu acte în regulă. Deja ne-am certat cu bulgarii şi cu sârbii pe tema asta, Ucraina n-are wireless iar reţeaua ungurilor merge din ce în ce mai prost”, a declarat preşedintele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
18 februarie 2021 16:15
Citește mai mult despre: internet Romania wireless

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult