România a făcut un pas important pentru a recunoaște una din cele mai mari atrocități din istorie, respectiv genocidul armean din perioada 1914-1923. Deși venit târziu, la mai bine de un secol, gestul este unul de reparație și de recunoaștere a suferințelor prin care au trecut colegii noștri care au suferit și ei sub dominația bestiilor păgâne otomane.

armeni-bicicleta.jpg

Pe lângă oficializarea politicii criminale duse de statul Turcia, care nu diferă cu nimic de mizeriile naziste, România va oferi și fiecărui armean câte un voucher de bicicletă. Mai mult, aceste vouchere vor putea fi cumulate, astfel încât armenii mai descurcăreți să-și poată achiziționa biciclete de lux cu care să se plimbe prin oraș. 

Reprezentanții regimului genocidal de la Ankara au încercat să oprească această măsură politică, promițând un curs mult mai avantajos la schimbul rulmenți/blugi pentru partea română. Întrucât nu au primit un răspuns favorabil, au anunțat că vor livra în continuare autobuze proaste pentru București, până ne învățăm minte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 24.04.2020 12:37 Social

National Cinematografic