România recunoaște genocidul armean. Toți armenii vor primi un voucher de bicicletă

România a făcut un pas important pentru a recunoaște una din cele mai mari atrocități din istorie, respectiv genocidul armean din perioada 1914-1923. Deși venit târziu, la mai bine de un secol, gestul este unul de reparație și de recunoaștere a suferințelor prin care au trecut colegii noștri care au suferit și ei sub dominația bestiilor păgâne otomane.

Pe lângă oficializarea politicii criminale duse de statul Turcia, care nu diferă cu nimic de mizeriile naziste, România va oferi și fiecărui armean câte un voucher de bicicletă. Mai mult, aceste vouchere vor putea fi cumulate, astfel încât armenii mai descurcăreți să-și poată achiziționa biciclete de lux cu care să se plimbe prin oraș.

Reprezentanții regimului genocidal de la Ankara au încercat să oprească această măsură politică, promițând un curs mult mai avantajos la schimbul rulmenți/blugi pentru partea română. Întrucât nu au primit un răspuns favorabil, au anunțat că vor livra în continuare autobuze proaste pentru București, până ne învățăm minte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

24 aprilie 2020 10:37
Citește mai mult despre: genocid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult