România se laudă că are intelectuali, dar n-a mai construit un canal de 40 de ani!

Unde e Canalul București-Dunăre? Deși România se laudă că ar avea intelectuali, realizările nu se văd! Intelectualii de azi doar scriu prin ziare, sau stau de doctorate. Acum 50 de ani, intelectualii țării construiau canale, hidrocentrale, sau tuneluri pentru căi ferate, uneori cu mâinile goale!

”Pe vremuri liberalii excavau 3 metri cubi de pământ pe oră, și fără să-i bați prea mult cu biciul. Și au trăit chiar și 90 de ani. Acum îi arestezi la 50 de ani și se internează cu colesterolul mărit. Mi-e scârbă. Am bătut mii de intelectuali pentru un popor de idioți!”, a exclamat mâhnit torționarul Vișinescu.

În București, situația e de-a dreptul jenantă. Sunt sute de străzi desfundate, care așteaptă intelectuali să le asfalteze, iar ei pierd timpul pe la lansări de carte, vernisaje, în loc să facă ceea ce toți așteaptă de la ei: muncă fizică intensă, chiar și 18 ore pe zi.

”Ar fi bine și pentru ei. Dacă mă uit prin peisajul autohton, mai nou nu există intelectual fără burtă. Până și Cărtărescu poartă corset, ca să-și ascundă șuncile”, spune Robert Acrișor, maistru de șantier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 octombrie 2015 19:32
Citește mai mult despre: Canal intelectuali Plesu Visinescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult