Deşi tratativele dintre UE şi Rusia par a face progrese semnificative, ţara noastră se apropie de starea de război! O spun statisticile: de mai bine de o săptămână, serverele de Counterstrike, World of Tanks, Team Fortress sau Call of Duty s-au umplut până la refuz, semn clar că tinerii români iau foarte în serios ameninţările imperiului lui Putin.

luptator_counterstrike_antrenament.jpg
“Nu ştiu eu d-astea, frate”, a încercat un tânăr jucător de Counterstrike să-şi ascundă preocuparea evidentă faţă de geopolitica est-europeană. Foarte repede, acesta a devenit agresiv faţă de reporteri. “Acu’ ieşi de pe server că tre’ să fraguiesc nişte n00bşi, boss. LOL.”

Cufundat în analiza tactică a jocului adversarilor şi acuzându-i că ar fi nişte codaţi nenorociţi, luptătorul nu uită să le transmită camarazilor de server un mesaj atent criptat: “Vând iPhone fără încărcător preţ fix exclus schimburi!”, probabil un îndemn la solidaritate cu partenerii din NATO.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 12.02.2015 22:46 Social

National Cinematografic