România securizează graniţele. La intrare mănânci obligatoriu o ceafă de porc şi bei o pălincă

Terorism islamic în Europa? Nicio problemă! România a luat deja măsuri de securitate la toate frontierele. Ţara noastră acţionează cu inteligenţa cu care am uimit de atâtea ori pe toată lumea. Orice persoană care vrea să intre în ţară trebuie să mănânce o ceafă de porc şi să bea un pahar de pălincă. Nu vrei? E clar că eşti un terorist musulman!

“Am amplasat în aeroport o măsuţă, unde se poate servi o ceafă de porc pe care Coranul o interzice ferm. Dacă avem dubii, îl punem pe cetăţean să mai mănânce încă o ceafă. Am avut un domn din Iran la care am avut nişte dubii foarte mari şi i-am dat să bea cam doi litri de pălincă. Până la urmă s-a dovedit că era din Ferentari”, declară Marian Coltea, agent secret.

La toate punctele de trecere a frontierei grănicerii merg cu o ploscă, exact ca la nunţi pe vremuri şi le dau la şoferi să bea. Teroriştii au fost depistaţi imediat şi arestaţi. În general e vorba de femei care spun că ele nu beau pălincă, ci prosecco, lucru care demonstrează că erau pregătite să comită cele mai murdare atacuri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: ceafa granițe musulman pălincă terorism

Alte articole

Vezi mai mult