Reduși la tăcere! Mii de români cu conturile de Facebook blocate sunt disperați, pentru că n-au unde posta că s-a făcut frig. Drama lor a început sâmbătă dimineață, când nu au putut posta poze cu zăpada căzută, împreună cu haștaguri precum #feerie, sau #bucuriilecopilăriei. Mulți au printat totuși pozele și le-au lipit pe stâlpi în cartier, pentru că nu-și pot stăvili exhibiționismul.sinistrati_facebook_frig.jpg

Unii au intrat pe Twitter, unde se plâng de câteva ore și solicită intervenția autorităților: ”Sunt -2 grade afară, și cei 4500 de prieteni ai mei sunt neinformați. S-a interesat cineva de soarta lor? Le-a dat cineva tag într-o postare cu niște flori de gheață pe un geam? Vreau o demisie”, se plângea un român cu contul blocat pentru că pusese o poză cu ciori și scrisese: ”Vai, ce de ciori sunt în oraș! #ciori”.

Există situații limită, de exemplu în Berceni, unde un blogger care e blocat de 20 de zile a ieșit cu o portavoce în balcon, de unde urlă la cetățeni: ”Băi, ce cancer e afară! Dați Like dacă vi se pare că e cancer afară! Share dacă și ție ți se pare că s-a făcut frig”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Sunday, 14.01.2018 11:30 Social

National Cinematografic