România sinistrată. Mii de români sunt blocaţi pe Facebook şi nu se pot plânge că s-a făcut frig afară

Reduși la tăcere! Mii de români cu conturile de Facebook blocate sunt disperați, pentru că n-au unde posta că s-a făcut frig. Drama lor a început sâmbătă dimineață, când nu au putut posta poze cu zăpada căzută, împreună cu haștaguri precum #feerie, sau #bucuriilecopilăriei. Mulți au printat totuși pozele și le-au lipit pe stâlpi în cartier, pentru că nu-și pot stăvili exhibiționismul.

Unii au intrat pe Twitter, unde se plâng de câteva ore și solicită intervenția autorităților: ”Sunt -2 grade afară, și cei 4500 de prieteni ai mei sunt neinformați. S-a interesat cineva de soarta lor? Le-a dat cineva tag într-o postare cu niște flori de gheață pe un geam? Vreau o demisie”, se plângea un român cu contul blocat pentru că pusese o poză cu ciori și scrisese: ”Vai, ce de ciori sunt în oraș! #ciori”.

Există situații limită, de exemplu în Berceni, unde un blogger care e blocat de 20 de zile a ieșit cu o portavoce în balcon, de unde urlă la cetățeni: ”Băi, ce cancer e afară! Dați Like dacă vi se pare că e cancer afară! Share dacă și ție ți se pare că s-a făcut frig”.

Scris de Ionut
14 ianuarie 2018 12:01
Citește mai mult despre: facebook frig

Alte articole

Vezi mai mult