România sinistraţilor! 3 sate acoperite cu popcorn, după un incendiu într-un lan de porumb

România e lovită des de calamități, dar unele sate parcă sunt blestemate. E cazul localității Șirineasa, din Vâlcea, unde după inundații catastrofale în primăvară, bieții oamenii au fost năpăstuiți din nou. Un incendiu într-un lan de porumb a acoperit toată comuna cu un strat uriaș de popcorn, paralizând activitatea obișnuită a oamenilor.

”Sunt om de 80 de ani și n-am văzut așa popcorn în viața mea. E cât pumnul de copil! Mi-a căzut și prin curte, abia se mai văd găinile. Săreau floricelele din lan de zici că era erupția de la Pompei! Porcul meu e atât de îmbuibat cu popcorn, că a încercat să intre în casă, să se uite și el la un film!”, spune nea Mitică, sinistrat din Șirineasa.

Autoritățile spun însă că au intervenit, dar oamenii nu vor deloc să ajute. Stau toți în cârciumă și se uită cum aruncă pompierii cu sare peste popcorn. Doar câțiva din comună au ajutat și au strâns floricelele în saci.

Primarul ridică neputincios din umeri: ”Domne, eu am dat cu sare, atâta am putut să fac, astea sunt posibilitățile, nu aveam în bugetul comunei fonduri nici pentru unt, nici pentru arome, cum am auzit că s-ar face prin alte locuri”, se dezvinovățește primarul localității sinistrate cu popcorn.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
5 iulie 2016 10:13
Citește mai mult despre: incendiu popcorn

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult