România trimite 5 milioane de romi în Ucraina, să fure toate tancurile rușilor

Pacea în Ucraina e mai aproape decât credeam. Potrivit cotidianului local Strehaia Herald Tribune, 5 milioane de romi din România, majoritatea din judeţul Mehedinţi, sunt gata să se alăture efortului de furat tancuri din estul Ucrainei.

„Inspiraţi de eroii din Liubimovka, care au tras un tanc rusesc cu tractorul până la centrul REMAT din localitate, luând pe el echivalentul a 600 de lei, fraţii noştri din Strehaia şi Roşiori sunt gata să pornească în cea mai mare campanie de recuperare metale feroase din istorie. Am înţeles că multe din tancurile ruseşti sunt gata dezasamblate, numai bune de dus la topit”, a precizat Eugeniu Salam, proiectant de pălării.

„De regulă ne opunem acestor accese de cleptomanie metaliferă, pentru că întăresc o preconcepţie şi dau apă la moară curentelor rasiste şi şovine din societatea românească, însă contextul geopolitic e de aşa natură încât orice om de bună credinţă ar trebui să-şi arunce lasoul spre prima turelă de tanc întâlnită în cale, mo”, a argumentat Wilhelm Fujishima, bulibaşa din Buzescu, Teleorman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 februarie 2022 11:21
Citește mai mult despre: metale REMAT tancuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult