România trimite o delegație la Vatican ca să afle ce naiba sunt Rusaliile

În această dimineață a plecat spre Vatican o importantă delegație românească formată din meteorologi, teologi și matematicieni și alți factori responsabili al cărui scop este să afle, odată pentru totdeauna, ce naiba sunt Rusaliile. Deși internetul este plin de explicații, toate acestea se bat cap în cap și sporesc confuzia.

„Din ce știm, inițial, acestea erau un fel de sărbătoare agricolă pentru evrei, apoi, pe măsură ce s-au adăugat capitole în Biblie s-a tot modificat, ba era o sărbătoare în care comemorau ieșirea evreilor din Egipt ba a ajuns una în care le-a dat Dumnezeu cu duhul sfânt în cap apostolilor de au început să vorbească în toate limbile pământului. Ce este important de știut e că s-a dat zi liberă de Rusalii încă din primele capitole ale Bibliei”, a declarat Iancu Dan, un creștin extrem de devotat ideii de Rusalii.

În privința României, zvonul este că Rusaliile sărbătoresc ziua în care șeful departamentului Calendar Ortodox din cadrul BOR, arhimandritul Calendarie, s-a dus la Guvern și a zis „știți că pe-aici suntem 90% creștini și super-creștini” și a făcut cu ochiul iar Guvernul a zis să se dea o zi liberă că au suferit destul creștinii în ultimii 2000-3000 de ani.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

12 iunie 2022 09:08
Citește mai mult despre: delegatie rusalii Vatican

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult