România TV va face emisiuni în limba maghiară, ca să-i mintă și pe ăia

Nevoia de a minți cunoaște o adevărată explozie la RomâniaTV, unde conducerea a decis să se emită și în limba maghiară, ca să fie mințiți și ungurii, nu doar românii. Până acum nu e clar dacă ce spun cei din RomâniaTV chiar e maghiară, sau un fel de lătrături în bătaie de joc, iar ungurii nu vor să răspundă la telefon ca să confirme.

Angajații RTV spun că s-au întâmplat și abuzuri, adică niște colege au fost obligate să-și lase mustață secuiască peste noapte: ”Lăsați-ne și pe noi măcar 2 săptămâni fără să ne radem”, ar fi protestat angajatele RTV.

Pentru cei din RTV nu a fost niciun efort să suplimenteze minciunile, singura investiție fiind câțiva profesori de maghiară, ca să-i învețe în regim de urgență să mintă în limba respectivă. Până acum audiența nu a crescut foarte mult, semn că ungurii preferă totuși să fie mințiți de televiziunile lui Viktor Orban, supranumit și ”Mitomanul de dincolo de Tisa”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 decembrie 2020 08:12

Alte articole

Vezi mai mult