România va aduce enţi din Pădurea Fangorn, ca să păzească pădurile de tăierile ilegale

Măsuri epice în cazul defrişărilor ilegale. Tăietorii ilegali de lemne se vor confrunta curând cu un batalion de enţi din Pădurea Fangorn, aduşi special în ţara noastră ca să protejeze pădurile. Enţii, care au chiar şi 10 metri înălţime, nu se vor mai sinchisi să ancheteze, să someze, sau să amendeze tăietorii ilegali, ci îi vor storci ca pe nişte viermi, aşa cum merită.

“Enţii vor fi amplasaţi în locaţii încă nedezvăluite, dar ideea e că după ce 10-15 tăietori ilegali vor fi găsiţi prin pădure cu maţele atârnate de crăci, probabil că şi ceilalţi se vor potoli şi vor lăsa drujbele jos”, spune Decebal Popescu, ataşatul României în Middle Earth, de unde provin enţii.

Spre deosebire de poliţişti, jandarmi şi membrii atâtor instituţii de stat ale României, enţii nu iau şpagă, nu sunt în cârdăşie cu tăietorii ilegali şi mai ales nu iau bani de la exportatori sau de la firmele de mobilă, care ciordesc fără ruşine pădurile ţării. Un alt avantj e că enţii nici nu pot fi împuşcaţi. Ei se strecoară pe nesimţite unde aud drujbele şi îi calcă în picioare sau îi eviscerează pe hoţi, măsuri mult mai eficiente decât amenda sau dosarul penal.

Scris de TNR
18 octombrie 2019 14:10
Citește mai mult despre: defrișari

Alte articole

Vezi mai mult