În sfârşit România a învăţat lecţia! Autorităţile statului vor pune la punct un sistem inteligent de comunicare între instituţii, care ne va permite să împuşcăm prefecţii incompetenţi în maxim 2 ore de la declanşarea alertei. Sistemul va permite chiar şi împuşcarea preventivă a prefecţilor, subprefecţilor sau  preşedinţilor de consilii judeţene, sau a primarilor, atunci când aceştia se înmulţesc necontrolat.

vanatoareprefecti.jpg Sistemul se va baza pe o aplicaţia prin care oricine are un telefon mobil va putea să notifice cel mai apropiat poliţist, jandarm, vânător sau orice deţinător legal de armă. Cel care sună va da “share location” cu poziţia prefectului şi în cel mai scurt timp prefectul va fi executat şi îngropat fără ceremonie, pe marginea drumului. 

Sistemul aduce şi ceva nou: o recompensă de 100 de euro pentru sesizarea prefecţilor incompetenţi: “Doar aşa putem să-i facem pe cetăţeni mai interesaţi să participe activ la îmbunătăţirea situaţiei politice. Oamenii nu simt cine ştie ce victorie când votează, dar când ştii că elimini fizic un corupt sau un incompetent din sistem şi mai primeşti şi nişte bani, altfel te implici”, spune analistul politic Decebal Popescu, posesor armă.

Scris de TNR | Monday, 18.11.2019 13:57 Social

National Cinematografic