România va legaliza prostituţia între persoane de acelaşi sex

După numeroase presiuni din partea Uniunii Europene, România va legaliza, în cursul acestui an, prostituţia între persoane de acelaşi sex. Legea a fost deja votată în Camera Deputaţilor, unde a primit o susţinere entuziastă din partea lui Adrian Năstase şi a celor pe care îi are în spate. Dacă va trece şi de Senat, cocotele homosexuale vor putea intra în legalitate cel târziu la sfârşitul acestui an.

Mulţi români se opun însă legalizării prostituţiei între persoane de acelaşi sex. Ei susţin că prostituţia nu poate avea loc decât între un bărbat şi o femeie, sau, mă rog, între un bărbat şi o curvă penală, cu sculament.

“Aşa e de când lumea, prostituţia între doi bărbaţi e ceva împotriva naturii. Dacă vor să facă sex pe bani, să facă, dar să nu spună pe urmă că se prostituează. Nu trebuie să pervertim această instituţie, poate cea mai veche instituţie din lume.”

Un alt oponent al legii votate de Camera Deputaţilor este Gigi Becali, care a catalogat prostituţia între persoane de acelaşi sex drept curvăsărie. “Sunt de acord cu sexul pe bani – cu partea economică, mă-nţelegi? – dar nu vreau să aud de persoane de acelaşi sex. Nu vreau eu să văd persoane de acelaşi sex în jurul meu, care-i problema? Dacă prind la Steaua vreo persoană de acelaşi sex, o dau afară imediat. Să se ducă la Copos sau la Borcea, că la mine nu se face curvăsărie.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 martie 2010 08:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult