Sărbătorile s-au încheiat și acum urmează partea de regrupare a forțelor și curățenie în casă. Majoritatea românilor au început să arunce cadourile voluminoase primite de Crăciun că nu le vor putea lua cu ei când vor emigra în cursul acestui an.

gunoi-pe-strada.jpg

„Întrucât numele meu de familie nu e Hohenzollern ci Popescu, nu-mi pot permite să emigrez cu două trenuri. Tot ce am trebuie să bag în acest Fiat Punto 2014. De aceea noul set de oale de bucătărie precum și această reproducere după „Rondul de Noapte” a lui Rembrandt van Rijn nu-mi sunt de folos în perioada următoare”, a declarat Decebal Popescu, un român ce tocmai arunca un set de cutii voluminoase la gunoi.

Printre obiectele voluminoase la care renunță românii se numără dulapurile, că nu ai nevoie de ele când ai două rânduri de haine, frigiderele, că salata kale poate să stea și pe pervaz pe balcon și paturile, că se poate dormi foarte bine și pe jos sau pe salteaua de yoga.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 03.01.2019 13:16 Social

National Cinematografic