Alocaţiile mărite nu vor fi doar o bucurie pentru copii, ci şi o responsabilitate! Mulţi părinţi din estul ţării consideră că, dacă tot vor primi o mărire substanţială, cei mici ar trebui să şi dea de băut de 1 Iunie.

vasluieni_aglomeratie.jpg

“Am şapte copii în toată firea, cu alocaţie, şi azi e ziua lor! Păi ce, eu dacă am bani nu dau de băut de ziua mea?”, a întrebat, retoric, un gospodar din judeţul Vaslui. “Măcar un vin la PET să pună şi ei la bătaie, dacă nu ceva mai high class - ştiu eu, un cocteil la birtul din sat pentru babacii lor... Eu n-am crescut nişte nerecunoscători!”

În bunul lor spirit, adolescenţii din zonă susţin însă că nu mai sunt copii, ca să nu fie puşi în situaţia de a da de băut de 1 Iunie, stârnind însă indignarea mai multor părinţi. “Ai alocaţie, eşti copil! Ia zi, dai şi tu o ţuiculiţă?”, şi-a apostrofat un vasluian odrasla.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 01.06.2015 09:59 Social

National Cinematografic