Românii au inventat o nouă poziţie sexuală, în care poţi să ceri bani împrumut

Sărbătorile au fost fructuoase și pentru cuplurile de români, bătrâni sau tineri, care au profitat de această ocazie pentru a se reatrage într-un mic concediu de iarnă. La căldura focului românii au descoperit, mai mult din joacă, o nouă poziție sexuală care-ți permite să ceri bani împrumut.

„Eram cu prietena mea la Bușteni, era deja 2 ianuarie și nu mai avea nici un leu și aș fi fumat ceva. Am început s-o mângâi, i-am băgat mâna sub plovăr și în 10 minute eram amândoi dezbrăcați. Abia atunci mi-am dat seama că era exact în poziția potrivită și i-am șoptit sălbatic la ureche „auzi, n-ai 50 de lei să-mi dai până mâine că până atunci îmi mai trimite mama niște bani””, a povestit Costel Păcuraru, primul descoperitor al poziției. „N-a putut să mă refuze, a zis DA, da, O doamne!, da. Niciodată nu a fost atât de entuziasmată să dea bani împrumut”.

Sexologii avertizează că această poziție sexuală este utilă doar bărbaților, întrucât femeile pot să obțină bani de la partener din orice poziție sexuală ba uneori promițând că nu se va ajunge la nici o poziție sexuală.

Scris de Eftimie
5 ianuarie 2015 09:01

Alte articole

Vezi mai mult