Românii au voie în Grecia doar dacă aduc un sac de nisip, să lărgim plaja Mamaia

Noi condiții impuse turiștilor români care vor să călătorească în Grecia. Întoarcerea în țară este condiționată de aducerea unui sac de nisip fin de pe o plajă grecească, nisip necesar pentru lărgirea plajei Mamaia, ca să aibă loc și mai mulți cocalari acolo.

”Familiile care călătoresc în grecia sunt îndemnate să aibă lopată, sac de rafie solid și un sac de plastic rezistent, ca să poată aduna nisip în cele mai bune condiții”, se arată pe site-ul Ministerului de Externe, care a publicat și locațiile unor plaje cu nisip numai bun de adus în țară.

”Nu e nicidecum un furt, este un act patriotic, pentru că noi cu nisipul din Grecia vom avea plaje la fel de frumoase, deci le vom fura toți turiștii”, spune managerul unui hotel din Mamaia. Famiile cu copii sunt rugate să ia mai multe lopețici cu ei și să-i pună la treabă, la adunat de nisip.

Românii care refuză să aducă nisip vor petrece 14 zile în carantină la întoarcerea din Grecia, ca să se învețe minte să nu dea totul pentru țară. ”Estimăm că prin acest program plaja de la Mamaia va fi extinsă până în toamnă cu câțiva kilometri spre larg, ceea ce înseamnă că vom putea băga 3-4 milioane de șezlonguri”, spun antreprenorii din Mamaia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 iunie 2021 07:47
Citește mai mult despre: mamaia nisip plajă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult