Românii care au bicicletă medicinală vor fi obligaţi să producă curent cu ea

Se anunță o iarnă grea după atâtea victorii ale NATO și Ucrainei pe frontul de Vest. Deși Rusia este varză și a pierdut până acum un miliard de soldați și cinci sute de milioane de tancuri și vapoare, în Europa și mai ales la noi, situația cu energia este în continuare arzătoare. În acest context vine o nouă directivă UE care cere tuturor celor care au în casă bicicletă medicală sau de fitness să producă și curent cu ea.

Astfel, fiecare român va fi obligat să producă 100 de kilowați pe săptămână din pedalat pe care să-i livreze în rețeaua națională de energie. Cei care nu vor face acest gest vor trebui să plătească din buzunarul propriu kilowații neproduși în fiecare săptămână când au bicicleta aia în casă și o folosesc să țină hainele pe ea.

Forumurile sunt deja pline de oameni care încearcă să scape de amenda de electricitate și au apărut tot felul de dispozitive ce pot fi montate la bicicletă care să înșele contoarul de curent să parcă că cineva chiar pedalează pe ea. O altă soluție găsită de mulți români a fost să dea 100 de lei la omul de la Electrica și ăla să pună din pix că a produs kilowați la bicicletă mai mult decât centrala de la Cernavodă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

31 august 2022 15:03
Citește mai mult despre: bicicleta curent electric

Comentarii 1 comentariu

  • Contor nu contouar!

Alte articole

Vezi mai mult