Românii care fură curent, îngrijoraţi că vecinul nu-şi va permite factura iarna asta

Românii ”înțepați” la contorul vecinului au început să ajute și ei câte puțin bietul om, speriați să nu-l debranșeze. Unii bagă câte 50 de lei pe sub ușă, sau apelează la metode chiar mai inventive ca să-l ajute pe vecin cu niște bani. Alții se roagă să nu mai crească facturile: ”Guvernanții sunt inconștineți! Păi nu se gândesc și ei că i-o fi greu bietului om? Că are pensie doar 600 de lei. De unde să mai aibă, săracul, din moment ce eu mai trag și la abric niște cherestea de pe contorul lui?”


”Vecine, vedeți că v-a căzut suta asta pe jos”. Așa face Robert Acrișor, care fură curent de la un vecin. Ca să nu se prindă victima și să-i taie firele, el îi dă săptămânal niște bani sub diverse pretexte. Într-o lună a inventat o rudă îndepărtată, care i-ar fi lăsat 75 de lei prin testament vecinului de la care fură curentul. În altă lună, a făcut un pariu cu el pe 100 de lei că poate să facă 300 de flotări, pe care evident l-a pierdut și i-a dat vecinului banii.

Vecinul nu bănuiește însă nimic și se consideră chiar norocos: ”Mi-a venit factură 1200 luna asta, dar vecinul ăsta al meu, Acrișor, m-a atenționat că mi-a băgat cineva 200 de lei în buzunar, probabil la chioșc”, spune Emil, victima furtului de curent.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 noiembrie 2021 14:11
Citește mai mult despre: contor curent furt

Alte articole

Vezi mai mult