MAI a acceptat cu umorul recunoscut gluma care circulă pe internet, în care utilizatorii de Facebook își pun un frame în care apare și un polițist care-i amendează și a anunțat că acum îi așteaptă și s-o plătească. La fel ca și în cazul celorlalte amenzi, dacă plata se face în 48 de ore, amenda este la jumătate.

marcel-poza-de-profil.jpg

„Întrucât vorbim de această perioadă a Sărbătorilor Pascale, nu am stabilit suma, e ca la biserică, dați cât vă lasă inima, dar nu mai puțin de 1000 de lei. Și ar fi bine să vă grăbiți, să prindeți acele 48 de ore, că se închide și la noi de Paști”, a declarat șeful Inspectoratului General de Poliție.

Măsura vine după ce e linie ierarhică, de la cel mai prost în jos, s-a cerut cadrelor să facă norma de amenzi și să adune bani la buget să poată să-și mărească pensiile speciale. Conform estimărilor, polițiștii trebuie să termine patru chitaniere de amenzi pe sătpămână ca să refacă PIB-ul României la nivelul de înainte de criză. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 17.04.2020 08:02 Social

National Cinematografic