Românii cer ca Iliescu să primească un rol în Game of Thrones, poate așa moare dracului și el

Dezamăgiți de lipsa de probleme de sănătate a lui Ion Iliescu și de perspectiva morții sale în general, românii cer ca bolșevicul să primească un rol în Game of Thrones, că poate așa scăpăm dracului de el. Și cum serialul se apropie de sfârșit, acest lucru ar trebui să se întâmple cât mai repede posibil.

”Singura speranța să-l vedem pe criminalul ăla mort în timpul vieții noastre se leagă de George R.R. Martin”, apreciază și reputatul Decebal Popescu. ”Trebuie doar ca Ion Iliescu să fie distribuit în film, dar fix în rolul lui Ion Iliescu, pentru că altfel ar muri doar personajul, nu și Iliescu propriu-zis. Dacă s-ar întâmpla asta, am câștiga și noi românii, că scăpăm de-un criminal, dar și realizatorii filmului, c-ar obține audiențe record.”

Un alt mare avantaj al serialului Game of Thrones este că acțiunea se desfășoară într-un context în care tortura și cruzimea sunt ceva cât se poate de natural. ”Și nu doar că Iliescu ar fi ucis, dar ar și suferi crunt înainte de a muri. Un scenariu mai frumos nu există. Un Iliescu murind în chinuri e tot ceea ce își doresc românii și, totodată, ceea ce merită bolșevicul”, apreciază același Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 iulie 2017 12:02
Citește mai mult despre: Game of Thrones Iliescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult