Românii cer pastile de câini pentru că se dau într-o chiftea, spun veterinarii

Nu degeaba se înghesuie românii la noul „medicament minune” împotriva COVID! Medicii veterinari au explicaţia: de regulă, pastila de ivermectină se administrează pacientului ascunsă într-o chiftea, fapt care le stârneşte apetitul multora.

„Niciodată nu spui ‘mi-e poftă să iau o pastilă’. OK, poate numai dacă eşti în club şi a intrat beatu’ ăla grav”, explică prof. Aurel Marcel de la Facultatea de Medicină Veterinară Ocazional Umană „Sergiu Cantacuzino” din Buftea.

„În schimb, de câte ori te-ai gândit ‘aş mânca o chiftea’? De două, trei ori numai de azi dimineaţă încoace, pun pariu! Chiar şi eu aş mânca o chiftea acum. Dacă n-aş şti mai bine, m-aş îmbulzi şi eu la pilule de câini, de dragul chiftelei. Nu pot să-i condamn pe oameni.”

Veterinarii spun că au găsit şi metoda de a-i împiedica pe români să mai ia pastile destinate animalelor. „Putem să le dăm numai chifteaua şi să-i păcălim că e un medicament înăuntru. N-au cum să-şi dea seama de diferenţă”, explică specialistul contactat de TNR.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
28 ianuarie 2021 18:00
Citește mai mult despre: covid pastile veterinar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult