Românii cu cont de Facebook, tot mai afectaţi de fotogenie

Cercetătorii de la Universitatea de Internet din Edinburgh au publicat recent rezultatele unui studiu în care atrag atenţia că românii care utilizează Facebook sunt tot mai fotogenici. “Fotogenia îi afectează, în special, pe tineri. Femeile sunt, preponderent, victime ale acestui flagel”, au explicat oamenii de ştiinţă.

Interesant e că boala s-a manifestat prima dată pe altă reţea de socializare, Hi5, unde, în ultima perioadă, tot mai mulţi români deveneau fotogenici. “In câteva luni chipurile oamenilor de acolo suferereau transformări îngrozitoare. Feteleor li se umflau buzele şi sânii, băieţilor le apăreau un fel de umflături pe piept, unde ar fi trebuit să fie pectoralii”.

Alte transformări ciudate suferite de tinerii de pe Facebook sunt cele legate de starea mentală: “Mulţi încep să se creadă mai importanţi decât sunt şi au tot felul de halucinaţii. Povestesc lucruri ireale, pun fotografii cu locuri în care n-au fost niciodată dar pe care pretind că le-au vizitat şi dezvoltă un interes aproape patologic pentru diverse animale de mici dimensiuni, în special feline”, au precizat cercetătorii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 august 2012 19:08

Alte articole

Vezi mai mult