Românii de la Smart Bill lansează primul soft pentru economia subterană: Black Bill

Românii doboară record după record! Antreprenorii vizionari de la Smart Bill au ridicat o investiție de 1 milion de euro pentru a lansa primul soft din lume destinat economiei subterane: Black Bill.

„Ce ne dorim noi sunt aceleași calități pe care le are softul original, dar adaptate mediului subteran. Astfel, am vrea să emitem facturi fictive în mai puțin de 30 de secunde și să facem să dispară sau să apară stocuri fictive din câteva click-uri”, a precizat Decebal Găinaru, reputat evazionist fiscal, escroc și cămătar. „Estimăm ca în maxim un an de la lansare să ajungem de la 35.000 la 200.000 de clienți, în special datorită funcționalității «Șase, ANAF-ul, șterge totul»”, declară Ban Negru, unul din fondatorii Smart Bill.

Black Bill va fi disponibil în mai multe pachete de abonament: „Găinar”, „Șarlatan”, „Evazionist” și pachetul Gold, numit „Parlamentar”. Pe lângă clasicele opțiuni „Tipărește Factura”, „Exportă în PDF” și „Trimite pe e-mail”, vor apărea și unele specifice, respectiv „Păcălește”, „Mituiește” și mult-așteptata „Doamne Miluiește”. Estimările specialiștilor previzionează ca în prima zi de la lansare peste 3000 de șaormari, comercianți la Dragonul Roșu și popi se vor înghesui să-și cumpere abonamentul pe primul an.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 aprilie 2016 11:04

Alte articole

Vezi mai mult