Românii, îndemnați să cumpere doar țigări fără timbru, ca să sprijine Ucraina

Românii care mai cumpără țigări timbrate riscă să fie bănuiți că țin cu rușii. Asta după ce o directivă NATO le sugerează românilor să cumpere doar țigări fără timbru aduse din Ucraina. Oficialii NATO sunt de părere că din banii de pe țigările fără timbru vândute în țara noastră Ucraina își poate cumpăra arme utile într-un război cu Rusia.

Asta pentru că armata Ucrainei chiar stă foarte prost la capitolul dotare. Cu banii dintr-un cartuș de țigări vândut în România, un soldat ucrainean poate primi până la de trei ori mai multe gloanțe decât are prezent. Adică șase gloanțe, că în dotarea lor standard din prezent intră doar două gloanțe.

Iar românii nu au rămas indiferenți și au dat dovadă de multă înțelegere geopolitică și strategică, mulți renunțând încă din prima zi a directivei NATO la țigările timbrate. Unii chiar și-au cumpărat de pe acum țigări netimbrate aduse din Ucraine pentru tot anul, ca să-i ajute pe vecinii noștri – nu ca să-i bată pe ruși, bineînțeles, dar măcar să reziste mai mult până capitulează.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 ianuarie 2022 18:24
Citește mai mult despre: tigari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult