Românii, înnebuniţi de un nou joc pe Facebook: ProtestVille, în care aduni protestatari şi manifestezi

Sute de mii de români cu conturi de Facebook sunt înnebuniţi după ProtestVille, cel mai nou joc de societate civilă, în care strângi protestatari şi manifestezi pe diverse teme.

„Începi doar cu câţiva protestatari, dar prin slogane deştepte, prin afişe sau marşuri, numărul protestatarilor creşte. Îţi inviţi prietenii la proteste, organizezi marşuri virtuale şi militezi paşnic, civilizat”, susţine Decebal Popescu, jucător de ProtestVille cu un portofoliu de 10.000 de protestatari.

Jocul oferă posibilitatea de a protesta simultan pentru Roşia Montană, pentru sau contra câinilor maidanezi, pentru sau contra demolării de clădiri, lucru imposibil în lumea reală.

„La opţiuni poţi avea bannere mai mari, pancarte mai vizibile, poţi dota toţi protestatarii cu biciclete, iar la ultimul nivel ai şi portavoce”, mai spune Decebal Popescu.

Românii pasionaţi de ProtestVille susţin că jocul oferă posibilităţi inedite, precum opţiunea de a fi jandarm şi de a încerca să opreşti protestele celorlalţi, perspectivă din care poţi face upgrade la baston şi scut şi poţi tranzacţiona şepci.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 octombrie 2013 07:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult