Românii intră în restaurant doar ca să întrebe unde e cea mai apropiată șaormărie

Un studiu efectuat pe câteva sute de restaurante din România prezintă o realitate stranie. Cei mai mulți oameni care calcă pragul restaurantelor vin doar ca să întrebe unde este cea mai apropiată șaormărie. Atunci când chelnerii le oferă o masă, sau le sugerează să se uite pe meniu, bieții oameni spun ”Lăsați, că nu am bani, probabil costă mult să mă uit pe meniu”.

”Aici e cu tipsuri din alea, te face din notă de ieși sărac de-acolo și la ciorba de burtă cauți bucățile și cu telescopul Hubble, că nu le găsești”, spune Marian, client fidel de șaormărie. El e mulțumit de restaurantele care dau indicații precise pentru cea mai bună șaormărie din zonă. Marian spune că pune mereu review-uri pe Google la restaurantele care îl îndrumă spre șaormăriile bune.

Alți clienți spun că dau o singură stea restaurantelor cu chelneri scârboși, care nu vor să-ți spună unde e șaormăria: ”Stau câteodată și o jumătate de oră până să vină chelnerul să mă îndrume spre șaormărie, nu e posibil așa ceva!”, se plânge un client.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
17 august 2023 09:18
Citește mai mult despre: restaurant șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult