Românii nu mai comandă pizza, de teamă să nu vină mascații peste ei

Pentru că foarte mulți români au nivelul de inteligență al unui pește și au crezut ce scria prin presa internațională, cum că mascații l-au găsit pe Andrew Tate după cutiile de pizza, acum nimeni nu mai comandă pizza la domiciliu de frica mascaților. Livrările au scăzut la nivelul lui 1990, când nu livra nimeni pizza în România, pentru că oamenii erau prea preocupați să mănânce bătaie de la mineri.

„Tehnic vorbind, orice om cu patru clase ar putea ști că mascații nu au nevoie de asemenea chestii ca să-l găsească pe Tate. Dar, să înțelegem foarte bine, jurnaliștii și influencerii care au relatat așa ceva sunt totuși oameni care o cred pe Greta Thumberg, o persoană cu autism care nu a terminat nici măcar liceul. Că ea a insinuat partea asta”, a declarat expertul Decebal Popescu care știe toate aceste lucruri pentru că are un IQ imens pentru un român, respectiv 87 de puncte.

La întrebarea „de ce le-ar fi frică de mascați”, expertul a explicat că nu neapărat de mascați le este frică ci de ceea ce reprezintă aceștia. „În principiu, ei țin de statul român, iar statul român vine la cineva acasă doar în scop de jaf”. În aceste condiții foarte mulți pofticioși vor trebui să se mulțumească cu pizza făcută în casă, care nu are acea aromă de carton umed, atât de apreciată de milioane de oameni care comandă pizza, printre care și Andrew Tate.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

3 ianuarie 2023 16:23
Citește mai mult despre: andrew tate mascati pizza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult