Românii nu sunt proşti! Se roagă să nu fie secetă în Turcia, că de acolo importăm toată mâncarea

O fi secetă în România, dar n-are importanţă! Totul e să nu fie secetă în Turcia, pentru că de acolo vine toată mâncarea din pieţe. Românii au înţeles asta şi au interpretat corect sfatul Patriarhului de a se ruga pentru ploaie: “Ne rugăm să plouă, dar nu la noi, ci în Turcia”, spune Mioara Papuc, credincioasă.

Deşi are un teritoriu agricol imens, România preferă să cultive bostan de sămânţă, pepeni şi porumb pentru fiert şi importă din Turcia inclusiv carne de porc, care e scumpă pentru că turcii din fermele de porci primesc spor de periculozitate religioasă. Mulţi români spun că moscheea din Bucureşti trebuie finalizată cât mai repede, ca să putem să ne rugăm direct la Allah.

“E bine să ai intrare direct la factorul de decizie. Aşa, te încurci, te rogi la Maica Domnului să intervină la fi-su Isus, care să intervină la Dumnezeu, care are o pilă la Iehova, care trebuie să-i dea şpaga lui Allah. Cel mai bine e să bagi direct la Allah în buzunar, şi ai terminat povestea. La ăştialalţi, mai mici, te rogi pentru chestii mai mărunte. Pentru un buboi, pentru un neg pe labie, de-astea”, explică Robert Acrişor cum stă treaba cu credinţa în România.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 august 2015 10:25
Citește mai mult despre: mancare ploaie rugaciune seceta Turcia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult